Luchtvaartbeurs AGL 9 november

Voor alle adverterende hobby gerelateerde berichten, zoals website promotie, oproep voor carpoolen of advertentie voor camera, verrekijker of scanner.

Moderators: sgvolkel, Zonan Adolfse, T-O

roberto
SGV Pro
SGV Pro
Berichten: 1588
Lid geworden op: 03 okt 2010 19:51
Locatie: Leeuwarden

Luchtvaartbeurs AGL 9 november

Bericht door roberto » 26 okt 2019 13:57

Op Zaterdag 9 November is er weer de jaarlijkse luchtvaartbeurs van de AGL Op onze jaarlijkse gezellige luchtvaartbeurs kan in vele standje allerlei zaken worden ge- en verkocht, zoals foto's, dia's, boeken, emblemen, etc.
Een ieder die een tafel wil reserveren dient zich voor 1 november a.s. op te geven door een email te sturen naar beurs@agl-fullstop.nl tafelhuur leden AGL : 4 Euro niet leden : 10 euro
Locatie: De Fontein Goudenregenstraat 77 8922 CP Leeuwarden
De beurs is open tussen 12:00 en 17:30 uur Voor mensen die een tafel hebben gereserveerd is de zaal open om 11 uur.

Voor het avond programma hebben we voormalig 322 Starfighter vlieger Gerhard Westerdijk bereid gevonden om een presentatie te verzorgen. Gerhard zal deze avond zijn ervaringen met dit legendarische toestel voor ons uit de doeken doen en ongetwijfeld ook leuke wetenswaardigheden uit zijn gehele Luchtmacht periode vertellen aan de hand van foto`s en andere herinneringen. Voorafgaand aan deze lezing zal de Dutch Starfighter Foundation een korte presentatie geven over de stand van zaken van de D-8114 op Volkel.

Plaats reactie